top of page

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden – reguliere orders

 

Wat u bij mij bestelt, dat heb ik niet op voorraad, maar maak ik speciaal voor u. Ook is mijn capaciteit beperkt, dus een bestelling voor u kan betekenen dat ik een andere bestelling niet kan aannemen. Dat maakt dat annuleringen mij soms in problemen brengen: ik heb iets speciaal voor u gemaakt en kan dat dan niet meer aan een ander verkopen, of uw afzegging geeft een gat in mijn planning. Daarom kunt u tot 72 uur voor het afgesproken bezorg- of afhaalmoment kosteloos annuleren. Spraken we nog geen afhaaltijdstip af, dan geldt als afhaalmoment 10 uur op de afhaaldag. Bij te late annulering breng ik de helft van de overeengekomen prijs in rekening. Ook wijzigingen in formaat of aantallen gelden als annulering.

 

Al mijn werk is handwerk. Dat betekent dat producten kunnen afwijken van eerdere afbeeldingen. Hierop is geen verhaal mogelijk.

 

Lukt het u niet om op het afgesproken afhaalmoment uw bestelling af te komen halen, neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met mij op. Ik kan niet garanderen dat ik op elk ander moment aanwezig ben, en dan staat u mogelijk voor een gesloten deur (en met lege handen op uw feestje).

 

Voor betaling stuur ik voorafgaand aan het afhaalmoment een Tikkie. Zorgt u voor betaling voordat u uw bestelling komt ophalen? De betaaltermijn van leveringen op factuur is acht dagen.

 

Het bezorgen van uw bestelde lekkers is geen probleem. Voor bezorgen in Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg en Oegstgeest zijn de bezorgkosten € 15 per aflevering. Bij bezorging in andere plaatsen gelden aangepaste bezorgkosten. U kunt voor een opgave hiervan contact met mij opnemen.

 

Bestellingen worden ingepland in een tijdvak van twee uur waarbinnen de bestelling bezorgd kan worden. Vaststelling van dit tijdvak gebeurt na onderlinge afstemming en overeenstemming. Bezorgen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 uur en 14.00 uur. Zorg er altijd voor dat er op de plaats van bestemming voldoende ruimte is om uw taart of lekkers te koelen tot een half uur voor het aansnijden.


Heeft u presentatiemateriaal geleend voor uw taart of lekkers, zoals boomstammen, etagères of een donutmuur, dan moet dit materiaal binnen een week weer teruggebracht worden naar mijn bedrijfsadres, De Roysloot 12F in Rijnsburg, in dezelfde staat als dat u het materiaal ontvangen heeft. Bent u te laat met retourneren, beschikt u niet meer over het materiaal of is er schade, dan stuur ik een factuur voor de door mij geleden schade.

bottom of page